• 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruime voorraad
  • Wij leveren ook in BelgiĆ« en Duitsland
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen

Over ons

Wie zijn wij?

Meubelgoedkoop is begonnen in 2020 met het idee om kwalitatief meubilair aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

In de traditionele keten zien wij dat meubilair soms wel 2 á 3 verschillende bedrijven passeert, voordat deze uiteindelijk bij u thuis worden afgeleverd. Dit zorgt ervoor dat de prijs voor u als consument hoger ligt dan eigenlijk nodig is naar onze mening. In tegenstelling tot deze bedrijven, komen de producten die u bij ons besteld rechtstreeks van de fabrikant. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u als consument de laagste prijs krijgt aangeboden voor de producten die u graag wilt hebben.

 

Onze naam

Meubelgoedkoop is een online aanbieder van goed en betaalbaar interieur. Wij doen ons uiterste best om deze naam waar te maken en dit is daarom ook ons dagelijkse streven! De focus ligt bij meubelgoedkoop op budget en de juiste uitstraling in uw huis.

Heeft u elders op het internet hetzelfde product gezien tegen een lagere prijs? Dit horen wij natuurlijk heel graag van u!  

Volg ons op social media!

Wij houden u graag op de hoogte van onze tijdelijke aanbiedingen, seizoen acties, actuele woontrends en nieuwe producten in ons assortiment. Wilt u hier niets van missen dan raden wij u aan om ons te volgen via Instagram of Facebook.